De aangever

Ze zetten hun fiets in het fietsenrek en lopen snel de winkel in, drie meisjes van een jaar of 11. De grootste twee gaan giechelend en zelfverzekerd tussen de automatische schuifdeuren door naar binnen. De laatste haast zich, om de andere twee bij te benen. Gulzig naar erkenning en antwoorden roep ze: “Wie vind je eigenlijk het liefst, je vader of je moeder?”

“Huh, ik kén hem niet eens!!”, zegt een van de twee resoluut en kijkt daarbij met een opgetrokken wenkbrauw naar de ander.

Ja , dat kan natuurlijk ook, denk ik en zie het kleinste meisje ook kort met haar hoofd schudden. Ze herpakt zich en zoekt vliegensvlug haar tekst. Ze heeft de woorden gevonden als ze weer op gelijke hoogte met haar twee vriendinnen loopt. Alhoewel, vriendinnen?

De rolverdeling van dit drietal is duidelijk. Ik hoop dat de aangever snel auditie gaat doen bij een ander gezelschap. Daar kan zij stukken beter uit de verf komen.

Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo On Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. Een vrije foto: een zelfgemaakte foto, thema met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

Advertentie

Een gedachte over “De aangever

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s