Straatkunstenaar

“Hé, wat doe je nou? Ga je niet mee?”

De bruine labrador-pup had zijn gat tussen het met zorg aangeplante gemeentelijke groen laten zakken en keek onverstoorbaar voor zich uit. Na een bescheiden ruk met de lijn draaide hij zijn kop langzaam naar ‘het vrouwtje’. Twee smekende ogen keken naar haar op. Alsof hij zeggen wilde: “Genoeg gelopen. Tot hier en niet verder”.

Ik passeerde het tweetal op het voetpad. Ach, hij heeft ook van zulke korte pootjes, dacht ik, indachtig de Roosvicee-reclame van lang gelee.

“Maar je moet nog even plassen, kom op we gaan verder”, hoorde ik haar zeggen. Tien meter verder werd mij duidelijk dat het hondje lang genoeg onderweg was geweest. Hij had tijdens de korte wandeling te vroeg, maar kunstzinnig, zijn sporen uitgezet.

Ik had niet gedacht, dat ik zou kunnen glimlachen om een urinespoor. Maar ja, de kunstenaar van dit unieke exemplaar was dan ook een schatje.

20171017_135205

Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo On Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. Een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.
Advertentie

4 gedachten over “Straatkunstenaar

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s