#Wot deel 33 – Kus

Ontelbare keren. En we doen het allemaal. De één vaker dan de ander, maar: we kussen. Een goedemorgen, een van harte gefeliciteerd, een dankjewel, een goede reis, een welkom thuis, een tot de volgende keer, een tot gauw. Een welgemeende zoen onderstreept de hartelijkheid of de liefde die de kusser voelt voor de gekuste.

Kus ~ 1) Aanhaling 2) Betuiging van genegenheid 3) Betuiging van liefde 4) Bewijs van liefde 5) Blijk van genegenheid 6) Blijk van liefde 7) Dankbetuiging 8) Genegenheidsbetuiging 9) Klapzoen 10) Liefkozing 11) Pakkerd 12) Smakkerd 13) Teken van blijdschap 14) Toet 15) Uiting van genegenheid 16) Uiting van liefde 17) Vriendelijke handeling 18) Zoen

In de verte kondigen snerpende sirenes een blauw-verlicht lint rode ladderwagens aan.

Kussen vol medeleven vermengen zich met het zout van tranen. De ‘goede reis en pas goed op elkaar’-kus werd in één moment een definitief vaarwel.

 

#WOT staat voor Write on Thursday. Iedere donderdag verschijnt er een woord waarover je iets kunt schrijven, vloggen of ploggen. Wil je mee doen? Bekijk hier wat het woord van de week is.

4 gedachten over “#Wot deel 33 – Kus

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s