Voor paal

20161210_152526

Op de plaats waar de politie ons automobilisten frequent op snelheid, gordel-dragen en bellen in de auto controleert, staat vandaag deze afgedankte sfeer-bepaler hier moederziel alleen. Hoewel, afgedankt? Het plastic fabrieksfolie beschermt nog de staander. De gebruiksaanwijzing is met een tie-rib onder de fitting vastgemaakt. Alleen van de kap ontbreekt ieder spoor.

Een pas begonnen dinsdag staat bol van de vragen. Is het een ludieke actie van onze wetsdienaars, of heeft de eigenaar van de lamp de Kringloopwinkel, die even verderop aan de weg zit, niet kunnen vinden en daarom ten einde raad de staander in het natte gras gezet?

Deze foto is gemaakt in het kader van de #PHOT Photo On Tuesday, een blogexperiment van Karin Ramaker. Een vrije foto-opdracht: een zelfgemaakte foto, zonder thema met of zonder begeleidende tekst, maar wel mét een titel.

Een gedachte over “Voor paal

  1. […] motorclub-man op een herenfiets met terugtraprem (als op de motor ook nu wijdbeens op het zadel), een staande schemerlamp (zonder kap) langs de kant van de weg, korte broeken in de winterkou, iemand die haar kat uitlaat aan een (honden-)riem. Van die dingen […]

    Like

Plaats een reactie